High Wine

Lees goed de voorwaarden voordat je reserveert! Ook de pop-up van Covid19!

Open Pop-up

 

Omschrijving

Elke donderdag tot en met zaterdag verzorgen wij een High Wine arrangement. Het arrangement bestaat uit 4 gerechten en 3 glazen wijn die wij op de gerechten afstemmen. De gerechten wisselen elke maand en kunnen in samenstelling en ingrediënten variëren*. Afhankelijk van het gerecht serveren wij witte wijn, rode wijn of rosé, die worden uitgekozen door een van onze sommeliers.

*Indien er rekening gehouden moet worden met allergieën en/of eetwensen, dan kunt u die tot uiterlijk de woensdag voorafgaand aan uw reservering aan ons doorgeven, zodat we daar rekening mee kunnen houden in onze voorbereidingen. Wanneer u later reserveert of eetwensen later worden doorgegeven, kunnen wij helaas niet garanderen kwalitatief vervangende gerechten te serveren, dit ook i.v.m. met de capaciteit van onze keuken. Wij vragen u om uw begrip hiervoor.

 



Categorie:

Beschrijving

Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen, opgesteld door Horeca Nederland i.s.m. het ministerie, voor de gasten met betrekking tot Covid19:
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Schud geen handen.
  • Wij kunnen reserveringen tot 6 personen aannemen. (Bij groepen boven de 6 personen kunnen wij de
    RIVM maatregelen niet naleven)
  • Maximaal 2 personen aan 1 tafel.
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  • Er vindt een controle gesprek plaats met de gasten.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
  • Was na het toiletbezoek grondig je handen.
  • Betaal contactloos (pin of mobiel).
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen, opgesteld door Horeca Nederland i.s.m. het ministerie, voor de gasten met betrekking tot Covid19:
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Schud geen handen.
  • Wij kunnen reserveringen tot 6 personen aannemen. (Bij groepen boven de 6 personen kunnen wij de
    RIVM maatregelen niet naleven)
  • Maximaal 2 personen per tafel.
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  • Er vindt een controle gesprek plaats met de gasten.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
  • Was na het toiletbezoek grondig je handen.
  • Betaal contactloos (pin of mobiel).
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Openingstijden
MaGesloten
DiGesloten
Wo19.00 - 01.00
Do19.00 - 01.00
Vr16.00 - 01.30
Za15.00 - 01:30
Zo15.00 - 21:00