Evenementen

SDEN 2 Wijnoorkonde cursus Najaar 2022

 

In september 2022 starten we weer met een nieuwe wijncursus onder leiding van Ton Wortelboer! Voor iedereen die wijnliefhebber is en meer te weten wilt komen over wijn.

De cursus bestaat uit 6 avonden, en behandelen de belangrijkste gebieden en stijlen in de wijnwereld. Uiteraard worden er ook veel verschillende wijnen geproefd en je smaakpalet getest! Aan het einde is er een afsluitende avond met een leuk wijnspel, een proefexamen, en hapjes.

De cursusavonden zijn op dinsdag: 27 september, 11, 18 en 25 oktober, en 1 en 8 november.

De avond start om 19.30 uur, en is rond 22.30 uur afgelopen.

Kosten: €285,- per persoon (inclusief lesmateriaal).

Meer weten? Neem even contact op via email of telefonisch!

SDEN 3 Wijnbrevet Cursus Najaar 2022

 

In september 2022 starten we weer met een nieuwe SDEN3 Cursus Wijnbrevet onder leiding van Ton Wortelboer! Voor de bevlogen wijndrinker, (semi-)professional uit de horeca, en iedereen die enthousiast en echt meer wilt weten over wijn.

De cursus bestaat uit 10 avonden en behandelen extensief bijna alle wijnbouwgebieden ter wereld. Tijdens de cursus proeft u een 80-tal wijnen.

De laatste avond staat in het teken van een proefexamen en een afsluitende wijn-spijs avond.

Na deze serieuze studie kunt u  ervoor kiezen om het examen SDEN3 af te nemen (€110,- per persoon, niet inbegrepen), en uw officiële diploma halen.

De cursusavonden duren van 19.30 uur tot ongeveer 22.30 uur, en vinden plaats op de volgende dagen:

19 en 26 september

10, 17, 24 en 31 oktober

7, 14 en 21 november

12 december

 

Kosten: €485,- per persoon.

Optioneel zelf aanschaffen: Cursusboek ‘Aan de slag met wijn’ www.svh.nl of  ‘de Wijnwereld’ via www.drankenstudie.nl

Meer weten? Neem even contact op via email of telefonisch!

Evenementen 2022

Oesterparty 12 juni is helaas gecanceld.

TBA: Winemaker’s Dinner Tenuta Il Falchetto

TBA: Winemaker’s Dinner Margarethenhof

Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen Covid-19
  • Bij klachten, blijf thuis!
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Was en desinfecteer regelmatig je handen.
  • Gezondheidscheck aan de deur is verplicht.
  • Wij nemen reserveringen aan tot 4 personen.
  • Maximaal 2 personen aan 1 tafel, tenzij het één huishouden betreft (dan max. 4 personen).
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Openingstijden
Ma13.00 - 18.00
Di13.00 - 18.00
Wo13.00 - 18.00
Do13.00 - 18.00
Vr13.00 - 18.00
Za13.00 - 18.00
Zo13.00 - 18.00
Bezoek ook