Reserveren

Algemene richtlijnen voor de gasten met betrekking tot Covid19:

Algemene richtlijnen voor de gasten met betrekking tot Covid19:

  1. Bij klachten, blijf thuis!
  2. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  3. Maximaal 2 personen per tafel (tenzij uit 1 huishouden).
  4. Schud geen handen.
  5. Gezondheidscheck aan de deur is verplicht.
  6. Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  7. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  8. Betaal contactloos (pin of mobiel).
  9. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  10. Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen Covid-19
  • Bij klachten, blijf thuis!
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Was en desinfecteer regelmatig je handen.
  • Gezondheidscheck aan de deur is verplicht.
  • Wij nemen reserveringen aan tot 4 personen.
  • Maximaal 2 personen aan 1 tafel, tenzij het één huishouden betreft (dan max. 4 personen).
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Openingstijden
Ma13.00 - 18.00
Di13.00 - 18.00
Wo13.00 - 18.00
Do13.00 - 18.00
Vr13.00 - 18.00
Za13.00 - 18.00
Zo13.00 - 18.00
Bezoek ook