Reserveren
Algemene richtlijnen voor de gasten met betrekking tot Covid19:
- Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
- Wij kunnen reserveringen tot 6 personen aannemen. (Bij groepen boven de 6 personen kunnen wij de
RIVM maatregelen niet naleven) - Maximaal 2 personen per tafel.
- Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
- Schud geen handen.
- Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
- Er vindt een controle gesprek plaats met de gasten.
- Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
- Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
- Was na het toiletbezoek grondig je handen.
- Betaal contactloos (pin of mobiel).
- Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
- Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.