Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen, opgesteld door Horeca Nederland i.s.m. het ministerie, voor de gasten met betrekking tot Covid19:
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Maximaal 2 personen per tafel die een gezamenlijke huishouding vormen. (we kunnen een tafel voor 4 personen reserveren, maar dan van 2 koppels uit maximaal 2 huishoudingen. Er staan dan 2 tafels tegenover elkaar met 1,5 meter afstand van de stoelen)
  • Maximaal 6 personen per tafel die uit één huishouden komen.
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Voor 3 of meer personen uit verschillende huishoudingen kunnen wij geen reservering maken. Wij hebben n.l. geen ruimte voor 1,5 meter tussen de verschillende personen.
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  • Er vindt een controle gesprek plaats met de gasten.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
  • Was na het toiletbezoek grondig je handen.
  • Betaal contactloos (pin of mobiel).
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Openingstijden
MaGesloten
DiGesloten
Wo19.00 - 01.00
Do19.00 - 01.00
Vr16.00 - 01.30
Za15.00 - 01:30
Zo15.00 - 21:00
Bezoek ook