Tafel

Lees goed de voorwaarden voordat je reserveert! Ook de pop-up van Covid19!

Open Pop-up

 

  • BELANGRIJK: in verband met wisselende weersomstandigheden, kunnen wij besluiten niet open te gaan bij slecht weer. Als dat het geval is, en u heeft voor desbetreffende dag gereserveerd, dan nemen wij uiteraard contact met u op.
  • Voor het reserveren kunt u eerst de dag selecteren in de kalender, en vervolgens bij het invullen van de gegevens in het vak ‘bijzonderheden’ de tijd van aankomst aangeven.
  • Bij elke reservering wordt er een gezondheidscheck gedaan aan de deur.
  • Op ons terras gelden de volgende regels:
    • Gelieve niet schuiven met de tafels.
    • Gelieve blijven zitten op de aangewezen plek.
  • Maximaal 2 personen per tafel, tenzij het 1 huishouden betreft (max. 4 pers.)
  • Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met de regels kan op jou worden verhaald.
  • Uw reservering is geldig na bevestiging van Wijnbar&Z0.
    • Een beschikbare datum in de kalender betekent niet automatisch dat uw reservering mogelijk is; bij annulering nemen wij z.s.m. contact met u op.
    • Deze mail kan mogelijk tussen uw spam terecht komen.
openingstijden
Categorie:
Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen
  • Bij klachten, blijf thuis!
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Was en desinfecteer regelmatig je handen.
  • Gezondheidscheck aan de deur is verplicht.
  • Wij nemen reserveringen aan tot 4 personen.
  • Maximaal 2 personen aan 1 tafel, tenzij het één huishouden betreft (dan max. 4 personen).
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen Covid-19
  • Bij klachten, blijf thuis!
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Was en desinfecteer regelmatig je handen.
  • Gezondheidscheck aan de deur is verplicht.
  • Wij nemen reserveringen aan tot 4 personen.
  • Maximaal 2 personen aan 1 tafel, tenzij het één huishouden betreft (dan max. 4 personen).
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Openingstijden
Ma13.00 - 18.00
Di13.00 - 18.00
Wo13.00 - 18.00
Do13.00 - 18.00
Vr13.00 - 18.00
Za13.00 - 18.00
Zo13.00 - 18.00
Bezoek ook