Tafel reserveren

Lees goed de voorwaarden voordat je reserveert! Ook de pop-up van Covid19!

Open Pop-up

 

  • Wil je reserveren binnen 5 uur voor je aankomsttijd, dan graag even bellen. Er zit namelijk een
    tijdsblok op de reserveringsmodule van 5 uur voor aankomsttijd.
  • Als je telefonisch wil reserveren check dan onze website m.b.t. openingstijden.
  • Wij kunnen reserveringen tot 6 personen aannemen. (Bij groepen boven de 6 personen kunnen wij de
    RIVM maatregelen niet naleven)
  • Maximaal 2 personen per tafel.
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met de regels kan op jou worden
    verhaald.
  • Bij mooi weer wordt je reservering naar terras verplaatst.
  • In de wijnbar hebben wij 70 plaatsen beschikbaar.
  • Uw reservering is geldig na bevestiging van Wijnbar&Z0
openingstijden
Categorie:
Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen, opgesteld door Horeca Nederland i.s.m. het ministerie, voor de gasten met betrekking tot Covid19:
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Schud geen handen.
  • Wij kunnen reserveringen tot 6 personen aannemen. (Bij groepen boven de 6 personen kunnen wij de
    RIVM maatregelen niet naleven)
  • Maximaal 2 personen aan 1 tafel.
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  • Er vindt een controle gesprek plaats met de gasten.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
  • Was na het toiletbezoek grondig je handen.
  • Betaal contactloos (pin of mobiel).
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen, opgesteld door Horeca Nederland i.s.m. het ministerie, voor de gasten met betrekking tot Covid19:
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Schud geen handen.
  • Wij kunnen reserveringen tot 6 personen aannemen. (Bij groepen boven de 6 personen kunnen wij de
    RIVM maatregelen niet naleven)
  • Maximaal 2 personen per tafel.
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  • Er vindt een controle gesprek plaats met de gasten.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
  • Was na het toiletbezoek grondig je handen.
  • Betaal contactloos (pin of mobiel).
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Openingstijden
MaGesloten
DiGesloten
Wo19.00 - 01.00
Do19.00 - 01.00
Vr16.00 - 01.30
Za15.00 - 01:30
Zo15.00 - 21:00
Bezoek ook