Basiscursus – SDEN 1

In deze cursus wordt aandacht geschonken aan het proeven van diverse wijnen en thuis geraken in de betekenissen van het wijnetiket.

Deze 5 woensdagavonden bestaan uit 1 uur theorie en 1,5 uur proeven waarbij veel aandacht wordt besteed aan de proeftechnische vaardigheden.

U zult kennismaken met zo’n 25 -tal wijnen van zeer uiteenlopend karakter.

Laatste avond staat in het teken van wijn-spijs.

Datum

13 okt 2021 - 10 nov 2021
Expired!
Categorieën
Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen Covid-19
  • Bij klachten, blijf thuis!
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Was en desinfecteer regelmatig je handen.
  • Gezondheidscheck aan de deur is verplicht.
  • Wij nemen reserveringen aan tot 4 personen.
  • Maximaal 2 personen aan 1 tafel, tenzij het één huishouden betreft (dan max. 4 personen).
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Openingstijden
Ma 13.00 - 18.00
Di 13.00 - 18.00
Wo 13.00 - 18.00
Do 13.00 - 18.00
Vr 13.00 - 18.00
Za 13.00 - 18.00
Zo 13.00 - 18.00
Bezoek ook