Home Eventementen Basis cursus vinologie

Basis cursus vinologie

In deze cursus wordt aandacht geschonken aan het proeven van diverse wijnen en thuis geraken in de betekenissen van het wijnetiket.Deze avonden bestaan uit 1 uur theorie en 1,5 uur proeven waar ook veel aandacht wordt besteed aan de proeftechnische vaardigheden.U zult kennismaken met zo’n 25 -tal wijnen van zeer uiteenlopend karakter. Laatste avond staat in het teken van wijn-spijs.

De cursus is verdeeld over 5 dagen:

  • 14 oktober 2020
  • 21 oktober 2020
  • 28 oktober 2020
  • 4 november 2020
  • 11 november 2020

Datum

14 okt 2020 - 11 nov 2020
Ongoing...

Tijd

20:00 - 22:30

Kosten

185,00
Categorieën

Next Event

Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen, opgesteld door Horeca Nederland i.s.m. het ministerie, voor de gasten met betrekking tot Covid19:
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Schud geen handen.
  • Wij kunnen reserveringen tot 4 personen aannemen. 
  • Maximaal 2 personen per tafel.
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  • Er vindt een controle gesprek plaats met de gasten.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
  • Was na het toiletbezoek grondig je handen.
  • Betaal contactloos (pin of mobiel).
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Openingstijden
MaGesloten
DiGesloten
Wo19.00 - 01.00
Do19.00 - 01.00
Vr16.00 - 01.30
Za15.00 - 01:30
Zo15.00 - 21:00
Bezoek ook