Basis cursus vinologie

In deze cursus wordt aandacht geschonken aan het proeven van diverse wijnen en thuis geraken in de betekenissen van het wijnetiket.Deze avonden bestaan uit 1 uur theorie en 1,5 uur proeven waar ook veel aandacht wordt besteed aan de proeftechnische vaardigheden.U zult kennismaken met zo’n 25 -tal wijnen van zeer uiteenlopend karakter. Laatste avond staat in het teken van wijn-spijs.

De cursus is verdeeld over 5 dagen:

  • 14 oktober 2020
  • 21 oktober 2020
  • 28 oktober 2020
  • 4 november 2020
  • 11 november 2020

Datum

14 okt 2020 - 11 nov 2020
Expired!

Tijd

20:00 - 22:30

Kosten

185,00
Categorieën
Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen Covid-19
  • Bij klachten, blijf thuis!
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Was en desinfecteer regelmatig je handen.
  • Gezondheidscheck aan de deur is verplicht.
  • Wij nemen reserveringen aan tot 4 personen.
  • Maximaal 2 personen aan 1 tafel, tenzij het één huishouden betreft (dan max. 4 personen).
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Openingstijden
Ma13.00 - 18.00
Di13.00 - 18.00
Wo13.00 - 18.00
Do13.00 - 18.00
Vr13.00 - 18.00
Za13.00 - 18.00
Zo13.00 - 18.00
Bezoek ook