High Wine

Lees goed de voorwaarden voordat je reserveert! Ook de pop-up van Covid19!

Open Pop-up

 

Omschrijving

Elke donderdag tot en met zaterdag verzorgen wij een High Wine arrangement. Het arrangement bestaat uit 4 gerechten en 3 glazen wijn die wij op de gerechten afstemmen. De gerechten wisselen elke maand en kunnen in samenstelling en ingrediënten variëren*. Afhankelijk van het gerecht serveren wij witte wijn, rode wijn of rosé, die worden uitgekozen door een van onze sommeliers.

*Indien er rekening gehouden moet worden met allergieën en/of eetwensen, dan kunt u die tot uiterlijk de woensdag voorafgaand aan uw reservering aan ons doorgeven, zodat we daar rekening mee kunnen houden in onze voorbereidingen. Wanneer u later reserveert of eetwensen later worden doorgegeven, kunnen wij helaas niet garanderen kwalitatief vervangende gerechten te serveren, dit ook i.v.m. met de capaciteit van onze keuken. Wij vragen u om uw begrip hiervoor.

 



Categorie:

Beschrijving

Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen
  • Bij klachten, blijf thuis!
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Was en desinfecteer regelmatig je handen.
  • Gezondheidscheck aan de deur is verplicht.
  • Wij nemen reserveringen aan tot 4 personen.
  • Maximaal 2 personen aan 1 tafel, tenzij het één huishouden betreft (dan max. 4 personen).
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Richtlijnen Covid19Algemene richtlijnen Covid-19
  • Bij klachten, blijf thuis!
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Was en desinfecteer regelmatig je handen.
  • Gezondheidscheck aan de deur is verplicht.
  • Wij nemen reserveringen aan tot 4 personen.
  • Maximaal 2 personen aan 1 tafel, tenzij het één huishouden betreft (dan max. 4 personen).
  • Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd.
  • Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd.
  • Schade die het horecabedrijf leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Openingstijden
Ma13.00 - 18.00
Di13.00 - 18.00
Wo13.00 - 18.00
Do13.00 - 18.00
Vr13.00 - 18.00
Za13.00 - 18.00
Zo13.00 - 18.00
Bezoek ook